Kosken Megawatti on monipuolinen työpaikka

Kosken Megawatti

Hyvät työntekijät ovat meille kaikki kaikessa! Kokeneet, motivoituneet ja osaavat työntekijät ovat sitoutuneita työhönsä ja haluavat aidosti palvella asiakkaita. Se on voimavara, jota todella arvostamme. Kaikki työntekijämme ovat Kosken Megawatin palkkalistoilla.

Työhyvinvointi on yhtiössämme tärkeässä roolissa. Siihen haluamme panostaa isosti, sillä hyvinvoiva työntekijä on meille ykkönen.

Kosken Megawatti tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia metsäenergian eri sektoreilla. Me haluamme myös tukea työntekijöidemme mielenkiintoa ja kiinnostusta kouluttautua ja kehittyä lisää.

Olemme vastuullinen ja vakavarainen työnantaja ja meille on kaikkein tärkeintä huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Työntekijämme ovat keulakuviamme maakunnissa ja me haluamme varmistaa, että he voivat edustaa yhtiötä työympäristössä rinta rottingilla.

Haluamme rekrytoida pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja oman ammattiosaamisen kehittämiseen motivoituneita henkilöitä. Rautainen ammattitaito on ykkösjuttu, mutta hyvä yhteishenki yhtä tärkeää. Pidämme hyvää yhteishenkeä yllä avoimella viestinnällä ja yhteisillä kokoontumisilla. Huumoria meillä riittää!

Uratarinat


Tuulikki Putaja

Metsäenergiapäällikkö Tuulikki Putaja

Metsäenergiapäällikön tehtävien lisäksi Tuulikki Putaja vastaa meillä monesta muustakin. Voikin ansaitusti sanoa, että Tuulikki on yrityksemme moottori, joka saa pyörät pyörimään.

Lue Tuulikin esittely


Matias Kauppinen

Liiketoimintajohtaja Matias Kauppinen

Liiketoimintajohtajana Matias Kauppisella on usein monta rautaa tulessa, mutta rautaisena ammattilaisena hän myös pitää aina kaikki narut tiukasti käsissään.

Lue Matiaksen esittely


Jarmo Laasanen

Huoltomies Jarmo Laasanen

Ilman “Jammua” olisimme Kosken Megawatilla monesti pulassa. Laasanen vastaa Koukkuniementien pajallamme siitä, että kalustomme on kunnossa ja ajanmukaisesti huollettu.

Lue Jarmon esittely


Ilkka Luhtala

Kalustovastaava Ilkka Luhtala

Ilkka on hieno esimerkki siitä, miten Kosken Megawatilla ei jumituta vain yhdelle työuralle. Meille on tärkeää, että työntekijät saavat kouluttautua ja vaihtaa tehtäviä, mikäli halua on.

Lue Ilkan esittely


Jere Virtala

Hakeautonkuljettaja Jere Virtala

Vuodesta 2018 Kosken Megawatilla työskennellyt Jere on piinkova ammattimies ja hallitsee monet eri tehtävät. Viime aikoina Jere on liikutellut hakeautojamme ja tehnyt oman merkittävän panoksensa sen eteen, että asiakkaillamme riittää polttoainetta joka päivä.

Lue Jeren esittely


Juuso Kokko

Ajojärjestelijä Juuso Kokko

Juuso on Koukkuniementien toimistolla vielä tuore kasvo, mutta Konnekuljetus-konsernissa hän on työskennellyt yli seitsemän vuotta. Kokko aloitti vuonna 2015 Konnekuljetuksella kuljettajana ja vaihtoi keväällä 2022 Kosken Megawatin puolelle ajojärjestelijäksi.

Lue Juuson esittely


Juuso Takala

Metsähakkeenkuljettaja Juuso Takala

Juuso on yksi yrityksemme kuljettajista, joilla ei mene sormi suuhun myöskään muiden työtehtävien parissa. Hakeautonkuljettajat ja hakkurikuskit muodostavat Kosken Megawatilla tiimejä, joilla on omat vastuualueensa.

Lue Juuson esittely