Metsäenergiapäällikkö Tuulikki Putaja

Tuulikki Putaja

Tuulikilla tulee pian kymmenen vuotta yrityksessämme täyteen. Metsäenergiapäällikön tehtävien lisäksi Putaja vastaa meillä monesta muustakin. Voikin ansaitusti sanoa, että Tuulikki on yrityksemme moottori, joka saa pyörät pyörimään.

– Olen vähän sellainen joka paikan höylä. Päätoimenkuvani on toki metsäenergiapäällikkö ja vastaan siitä, että viemme laadukasta polttoainetta oikeaan aikaan oikeisiin paikkoihin, Putaja summaa.

– Työtehtäviini kuuluu myös taksanlaskentaa ja vastaan terminaalisuunnitelmista sekä toimin it-apuna toimiston puolella.

Tuulikin työuralle mahtuu myös monenlaista muuta mielenkiintoista.

– Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri ja aika pitkän linjan opiskelija. Ensin opiskelin metsätalousteknikoksi ja sitten insinööriksi. Sen lisäksi minulla on myös IT- ja AV-puolen koulutusta. Olen myös toiminut opettajana ja ollut mukana erilaisissa projekteissa. Aikoinaan olin päällikkönä projektissa, missä tuotiin ammattiopistoihin ensimmäisiä rekkasimulaattoreita.

Liki kymmenen vuoden Megawatti-uran myötä Tuulikki on päässyt näyttämään taitonsa jo monella saralla.

– Olen ehtinyt tehdä yrityksessä jo monenlaista. Tulin yritykseen vuonna 2013 eli juhlavuosi alkaa olla ovella. Aikoinaan minulla oli myös ajojärjestelyä ja olin silloinkin jo sopimusneuvotteluissa mukana. Henkilöstön johtaminen on lisäksi ollut koko ajan mukana, Tuulikki sanoo.

Putaja kehuu mahtavia kollegoitaan, joiden kanssa arjessa on äärimmäisen mukava ahkeroida töitä. 

– Meillä on Megawatilla töissä ihan mahtava porukka ja upea meininki. Nyt on sellainen tekemisen meininki, että oksat pois. Minun mielestäni on hienoa, että tämä on vastuullista ja itsenäistä työtä. Joustoa löytyy myös molemmin puolin. Työnantaja kannustaa siihen, että meidän työhyvinvointimme on kunnossa ja meitä myös koulutetaan ja kannustetaan kehittymään, Putaja kehaisee.