Kierrätyspuun tehokas käsittely ja jatkojalostus on yksi vahvuuksistamme – menetelmämme mahdollistavat melkein minkä tahansa puumateriaalin uusiokäytön puhtaana kotimaisena poltto- ja raaka-aineena.

Äänekosken Koukkuniemeen rakentunut kierrätyspihamme täydentää liiketoimintojamme tuoden mahdollisuuden entistäkin tehokkaampiin kiertotalousratkaisuihin asiakkaillemme. Kierrätyspihalla jatkojalostamme niin kierrätyspuun (energiapuu, risut, kannot ja kaikki palava puuaines) kuin esimerkiksi metallin uusiokäyttökelpoiseen muotoon.

Voit solmia meille myös sopimusasiakkuuden, jolla saat käyttää vaakaa ympäri vuorokauden ja voit tuoda materiaalia meille milloin tahansa. 

Toteutamme murskauksen lopputuotteen asiakkaan tarpeen mukaiseksi ja laadun maksimoimiseksi esimerkiksi seulomme materiaalia esimurskauksessa, jotta uusiokäyttö voimalaitoksissa onnistuu materiaalin täyttäessä puhtaus- ja laatustandardit.

On työn alla sitten yksittäinen purkukohde tai säännöllisesti syntyvää jätepuuta, kysy meiltä tarjous!

Palvelumalliimme kuuluvat tarvittaessa niin kierrätyspuiden haku kuin lopputuotteen varastointi ja kuljetuskin.

Kiertotalouspihan toiminnot:

Puu

  • Jatkojalostamme pihalla mm. energiapuun, risut, kannot, kuormalavat ja muun puupohjaisen aineksen
  • Otamme vastaan kaikki materiaalierät ilman käsittelymaksuja, suuremmista eristä kysy ostotarjous

Metalli

Ostamme metalliromueriä, kysy tarjous!

Piha

Koukkuniemenkatu 13
44150 Äänekoski

  • Sopimusasiakkaille itsepalvelumahdollisuus ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin
  • Vuonna 2022 käyttöönotettu ajoneuvovaaka
  • Jatkuvat sopimukset ja yksittäiset materiaalikuormat

Pihaa, asiakkuuksia ja tarjouspyyntöjä koskien ole yhteydessä kierrätyspihan toiminnoista vastaavaan Mikko Sarjaan (puh: 050 3060 200, email: mikko.sarja(at)koskenmegawatti.fi) tai täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Kierrätyspihan vastaanotto yksittäiskäynneille ilman sopimusasiakkuutta auki arkisin klo 7-16, vastaanoton tilaukset ajojärjestelystä p. 040 640 8272

Yhteydenottoa varten
Palvelu, työsuoritteen kesto, mahdollinen jätelaji, sijainti tai muu tieto