Hakeautonkuljettaja Jere Virtala

Jere Virtala

Vuodesta 2018 Kosken Megawatilla työskennellyt Jere on piinkova ammattimies ja hallitsee monet eri tehtävät. Viime aikoina Jere on liikutellut hakeautojamme ja tehnyt oman merkittävän panoksensa sen eteen, että asiakkaillamme riittää polttoainetta joka päivä.

– Viime aikoina olen pitkälti hakehommia tehnyt ja toki myös lavettia ajanut. Taidan olla meidän kuskeistamme tällä hetkellä vanhin. Tulin vuonna 2018 taloon eli nelisen vuotta alkaa olla näitä hommia takana, Jere kertoo.

– Kosken Megawatilla tykkään juurikin siitä, että saa tehdä monenlaisia hommia. Monipuolisuutta on, mikä on ainakin minulle tärkeää. Kuljettajan tehtävien lisäksi olen välillä hallilla apuna hitsailemassa. Murskahommia olen myös tehnyt.

Kosken Megawatilla on lukuisia eri terminaaleja maakunnissa, minkä myötä hakeauton kuljettajan tehtävät ovat hieman muuttuneet sitten Jeren uran alkuaikojen.

– Tietysti paikat pitää aina huomioida, että minkälaiset olosuhteet milloinkin ovat. Terminaalien myötä ihan perusmaantieajoa on myös tullut enemmän. Siirtymät ovat lyhkäisempiä. Terminaalit eivät siltikään ole isojen teiden varressa, että ei voi vain autossa istuskella. Kuormat me teemme itse ja ajamme niitä useampia yhden työpäivän aikana, Jere kuvailee työarkeaan.

Työnantajaansa Jere pitää isossa arvossa.

– Työnantaja on erittäin hyvä, ei mitään valitettavaa. Hommia on aina, kun on vain intoa kysellä. Myös omat menot onnistuvat eli joustavuutta löytyy, Virtala summaa.