Liiketoimintajohtaja Matias Kauppinen

Matias Kauppinen

Liiketoimintajohtajana Matiaksella on usein monta rautaa tulessa, mutta rautaisena ammattilaisena hän myös pitää aina kaikki narut tiukasti käsissään. Matiaksella on laaja työhistoria erilaisista työtehtävistä raskaan kaluston maailmassa.

– Alun perin valmistuin ammattikorkeakoulusta logistiikkainsinööriksi. Tein päättötyön Scanialle, jossa olinkin nelisen vuotta töissä työnjohtajana. Sitä kautta myös Konnekuljetus tuli asiakkaana tutuksi ja opin myös tuntemaan yrityksen henkilöstöä ja johtoa. Sen jälkeen olin raskaan kaluston varaosien maahantuonnissa ja erinäköisissä koneurakointitehtävissä, Kauppinen kuvailee.

– Sitten tuli puheeksi Mikan (toimitusjohtaja Liimatainen) kanssa, että monenlaisia uusia juttuja on tulossa ja että hyppäänkö remmiin mukaan. Sitä päätöstä ei ole tarvinnut katua yhtään.

Kauppisen vastuualueelle kuuluu siis monenlaista työnsarkaa. Mies itse pitää tärkeänä myös rooliaan työyhteisön kehittäjänä.

– Toimin yrityksessä kehityspuolella ja pyrin olemaan vähän joka hommassa mukana. Haluamme kehittää porukalla työyhteisöämme ja sitä kautta meillä työskentelee hyvinvoivia työntekijöitä, Matias kertoo.

– Työnkuvani on hyvin moninainen. Tykkään olla tekemisissä työntekijöiden kanssa ja tehdä siinä mukana itsekin hommia. Se kehittää minua tässä hommassa.

Konnekuljetus-konserni on ollut työnantajana Matiaksen mieleen.

– Konserni on erittäin kehityksenhaluinen, tulevaisuuteen katsova ja paljon näkyy läpi, että halutaan pitää työntekijöistä huolta, Kauppinen sanoo.