Kosken Megawatti laajentaa yhteistyötä Urhon jääkiekkojaoston kanssa

Urho

Kosken Megawatti on tukenut jääkiekkokaudella 2021-2022 toisessa divisioonassa pelaavaa Suolahden Urhoa. Osana yhteistyötä edustusjoukkueen peleissä on palkittu Kosken Megawatin kuukauden junioripelaaja.

Kesällä yhteistyö Kosken Megawatin ja Urhon välillä tiivistyy entisestään, kun kesäkuun puolivälissä järjestetään Kosken Megawatti -kesäleiri. Luvassa on leirit ikäluokille U8-U10 sekä U11-U13. Ohjelmaan kuuluvat kuusi jääharjoitusta oheisharjoituksineen, ruokailut ja välipalat, leiripaita sekä paljon muuta kivaa puuhaa.

Leireillä valmentajina toimivat pitkän linjan kiekkovalmentajat ja mukana on myös Urhon edustusjoukkueen pelaajia. Laadukasta ja erittäin mukavaa toimintaa on siis luvassa!

– Kosken Megawatti -kesäleiri on hieno jatkumo Kuukauden juniori -palkitsemisille. Pääsemme jälleen yhdessä tuottamaan iloisia hetkiä tuleville kiekkotähdille, Urhon toiminnanjohtaja Sami Pekkala hehkuttaa.

– Kuukauden junioreita on palkittu tänä vuonna viisi kappaletta. Huomionosoituksista on tullut kiitosta niin vanhemmilta kuin myös muilta katsojilta. Nämä ovat upeita hetkiä lapsille ja niitä on ilo päästä toteuttamaan, Pekkala jatkaa.

Urho
Urhon U10-joukkueen Eino Pellinen palkittiin kuukauden junioriksi helmikuussa.

Myös Kosken Megawatin liiketoimintajohtaja Matias Kauppinen on uudesta yhteistyömuodosta erittäin innoissaan.

– Me Kosken Megawatilla haluamme tukea paikallista urheilua ja liikuntaa varsinkin nuorten ja lasten osalta. Tämä on meidän arvoissamme erittäin tärkeässä roolissa. Urhon kanssa yhteistyö on erittäin luontevaa, ja koemme, että antamamme tuki todella saavuttaa tulevaisuuden tekijät, Kauppinen summaa.

– Nyt vain kaikki innolla mukaan Kosken Megawatti -kesäleirille. Siellä niitä tulevaisuuden NHL-tähtiä leivotaan, Kauppinen jatkaa.