Konnekuljetus-konsernin urheilija- ja joukkueyhteistyökumppanit niittivät menestystä ja yhteistä hyvää konsernin tuen kautta lapsille ja nuorille vuonna 2022

JYP ja Konnekuljetus

Konnekuljetus Oy -konserni on myös vuonna 2022 ollut tukemassa niin yksittäisten urheilijoiden askelia uralla eteenpäin kuin seura- ja joukkuetoiminnan toimintaa. Painotimme myös aiempaa enemmän koululaisten liikunnan ilon tukemista osana edustusjoukkueiden sopimuksia.

Aatu Matikainen ja Kirittäret
Jokkiksen nuorten Suomen mestari 2022 Aatu Matikainen / Pesäpallon Suomen mestaruuden voittanut Kirittärien joukkue. Kuvat: Jussi Kurikka/Arska Kekki

Vuoden 2022 aikana yhteistyöurheilijamme niittivät jälleen menestystä maailmalla ja kotiuttivat muun muassa 11 SM-mitalia, joista kolme kultaisina.

  • 11 SM-mitalista viisi oli junioreiden ja nuorten lupausten saavuttamia
  • Lukemattomia muita sijoituksia ja voittoja
  • Omia ennätyksiä lyötiin uusille tasoille
  • Kansainvälisiä edustuksia mahtui kaudelle neljä kappaletta
  • Joukkuetasolla saavutettiin useita sarjanousuja
Juha Rytkönen
Belgiassa käydyssä rallicrossin EM-osakilpailussa useita kovia esityksiä sekä uran alusta saakka Konnekuljetuksen tukeman Juha Rytkösen nappisuoritus: kilpailun toinen sija ja Racer of the weekend -tunnustus. Kuva: Jan Kåre Rafoss

Seura- ja joukkuetasolla kausi oli yhteistyöllisesti hyvin onnistunut. Yhteistyökumppanuudessa meille yksi tärkeimmistä osa-alueista on junioritoiminta ja sen tukeminen, jotta junioreiden harrastaminen kustannuksineen pysyisi mahdollisimman monen saatavilla.

Yhteisen hyvän jakaminen ja yhteiskuntavastuullinen päätöksenteko myös tällä tasolla on mielestämme tärkeää, ja näiden monien polkujen kautta pystymme omalta osaltamme vaikuttamaan siihen, että yhteiskunnassamme pääsee kasvamaan sekä hyvinvoivia nuoria että tulevia urheilutähtiä. Noin 75 prosenttia yhteistyösopimuksistamme on erilaisin tavoin kohdistettu osaksi tai kokonaan junioreille ja nuorille.

Saimme ideoitua vuoden aikana myös hienoja tempauksia koululaisille yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

  • Helmikuussa Konneveden Lapunmäen koululla JYPin pelaajat tekivät koulupelivierailun. Alkutohinoiden kierroksella päästiin myös kysymään kiperimmätkin kysymykset, vinkit ja sisäpiirin tiedot pelaamisen saloista.
JYP ja Konnekuljetus
  • Koulukäyntiä seuraavana päivänä hypättiin kaikkien halukkaiden Konneveden koululaisten kanssa bussiin ja lähdettiin matsiin! Kannustuksen siivittämänä JYP toi kauden viimeisestä kotipelistä voiton kotiin. Ennen kotimatkaa kerättiin vielä nimmarit ja otettiin yhteiskuvat.
JYP ja Konnekuljetus
  • Toukokuussa päästiin harjoittelemaan pesäpallon saloja, kun Kirittärien pelaajat tulivat koulukiertueelle. Mukavaa tekemistä ja uusia oivalluksia saatiin kaikille ikäluokille eskareista alkaen. Suomen kärkipelaajien nimmarit tekivät jälleen kauppansa.
Kirittäret
  • Marraskuussa toteutettiin vuoden viimeinen koulukiertue. Suolahden Urho kävi pitämässä koululaisille liikuntatunteja – päivään mahtui niin kovia pelejä kuin erilaisia tehtäviä. Tuntien päätteeksi jaettiin hienosta osallistumisesta stipendit – yhdessä kun tehdään, saadaan hienoja asioita aikaiseksi.
  • Suolahden Urhon kanssa toteutettiin vuoden aikana myös muita uusia konsepteja junioritoimintaan; talvikaudella yhtiömme Kosken Megawatti Oy palkitsee Kuukauden juniorin, kesäkaudella pidetään Kosken Megawatti -kiekkoleirit.
Kosken Megawatti ja Urho

Urheilullisesti hieno vuosi takana – mukaan mahtuu sekä urheiluun kuuluvia sisukkuuden paikkoja kuin niiden myötä suuria onnistumisia, iloisia ilmeitä ja hienoja hetkiä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa vuodelle 2023!

Yhteistyöt urheilijoiden ja joukkueiden kanssa ovat tärkeä osa markkinointiviestintäämme ja olemmekin saaneet olla mukana monessa hienossa tarinassa vuosien varrella. Saamme yhteistyötarjouksia runsaasti ja päätökset tehdään aina pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella otteella niin, että yhteinen matka tukee molempien osapuolten tavoitteita.

Voit hakea yhteistyötä meiltä koska vain, mutta varsinaisesti käsittelemme seuraavalle kaudelle vuoden aikana tulleet hakemukset kootusti vuoden lopussa.

Kerro hakemuksessasi ainakin perustiedot, liitä mahdolliset mediakortit ja ehdotukset yhteistyön laajuudesta ja sisällöstä.

Hakemukset voi lähettää Henna Rostille osoitteeseen henna@konnekuljetus.fi.